facebook tracking

Hej! Jag heter Dan och är medgrundare och jobbar med affärsutveckling, marknad och strategi här på Qleano. Jag har varit med sedan starten 2011 och har under den ständigt pågående iterationsprocessen haft förmånen att få vara med och driva på en förändring i en konservativ bransch.

Jag brinner för Qleano för att jag ser att vi som bolag kan göra skillnad på flera olika plan. Vi kan hjälpa tjänsteföretagen att bli bättre och mer effektiva, vi hjälper kunder att få en enklare vardag och vi förbättrar en bransch med stora utmaningar.

På Qleano jobbar jag mycket med övergripande frågor som strategi, affärsutveckling, rekrytering och produktutveckling. Mitt jobb består till stora delar av att tolka det som händer i omvärlden och sätta oss i rätt sammanhang och samtidigt facilitera hela teamets jobb med att göra det enklare för människor att köpa tjänster och således få en enklare vardag.

Jag brinner för ungt entreprenörskap och möjligheten det kan ge ungdomar. Därför är jag, utöver uppdraget på Qleano, engagerad i YoungDrive och Ung Företagsamhet.

Mig ska du höra av dig till om du vill snacka startups, entreprenörskap, teknik eller bolagsbyggande.

dan@qleano.se

Jag rekryterar

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor